Office Refurbishment – Office Fit Out – Design And Build – Office Builders

Clouds Environmental

Conversion of warehouse into boardroom, offices and related facilities.

This office refurbishment case study shows how Clouds Environmental asked Office Builders to carry out alteration works to turn their ground floor warehouse space into an open plan office area with additional toilet facilities and a boardroom.

Works comprised building a soundproof meeting room using stud partitioning with sound deadening quilt and then forming the toilet areas with all the associated plumbing works.  Additional data points and electrical sockets were also fitted.  The office area and toilets were decorated with emulsion paint and the board room was decorated using a quality Muraspec contract vinyl. The office area and meeting room were then carpeted whilst the toilets received floor vinyl.  The lighting was all put on motion sensors to cut down on electricity wastage.

The works were all completed on time and to budget.

Our Latest Work

Proporta

Installation of mezzanine floor around existing equipment over three days.

Read more

Lates News